De Kleurenfabriek collectie
top behang

Eifinger

Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. De verkoop van behang voort de boventoon.Zij leveren een goede service, kwaliteit en unieke dessins. De collectie die de Kleurenfabriek van Eijffinger voert is enorm gevarieerd.

Arte

Arte heeft voor iedere smaak een brede keus aan verfijnde producten. Arte muurbekledingen creëren behaaglijkheid en elegantie. Arte staat voor ultieme verfijning in muurbekleding.

Hooked on Walls

Op zoek naar iets dat echt verrast? De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter je laten? Stop met zoeken, met Hookedonwalls ben je aan het juiste adres.

Esta

Onze behangcollecties worden samengesteld volgens de laatste trends waardoor jij verzekerd bent van altijd hippe wanddecoratie.

A.S. Création

A.S. Création is een van de leidende Europese behangfabrikanten. Met onze actuelen collecties bieden we onze klanten altijd de nieuwste trends – van traditioneel behang tot fotobehang.

Noordwand

De collecties die wij aanbieden zijn door Noordwand in samenwerking met verschillende behangleveranciers samengesteld.

BN Wallcoverings

BN International is een bedrijf met een eigen karakter, een eigen visie en met lef. Nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht.

Behang Expresse

Behangexpresse heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden.

Origin – luxury wallcoverings

De specifieke Origin-look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek