Specialist in
behang- en kleuradvies

Kleuradvies in de winkel

De Kleurenfabriek geeft jou inspiratie
Leuke ideeën  doe je overal op. TV, Instagram, Pinterest, Facebook, interieurbladen; overal zie je dingen die je mooi vindt. Je slaat ze op (in je hoofd of op je telefoon) en neemt ze mee naar huis. Jouw huis. De plek waar ideeën werkelijkheid worden. Maar hoe laat je nu alles samensmelten tot een mooi geheel?  Hoe vertaal je alle leuke ideeën naar je eigen interieur? Herken je dat?

Advies op maat
Twijfel dan niet langer, maar kom naar de kleurenfabriek. Met ons advies geven we je graag een steuntje in de rug. De Kleurenfabriek is namelijk een inspirerende plek waar je alle nieuwste trends kunt vinden op het gebied van kleur en behang. We presenteren ze op verschillende manieren, zodat je zelf de mogelijkheden kunt  ervaren.

De leukste trendkleuren en het mooiste behang geven je huis uitstraling en kleur. Daarmee creëer je jouw eigen persoonlijke sfeer. Een sfeer waarbij je je prettig voelt. Wij helpen je graag om tot dat gevoel te komen en jouw ideeën te realiseren.

De Kleurenfabriek:
van inspiratie naar realisatie.

Kleuradvies aan huis

Uit eindelijk gaat het bij kleuradvies om de samenhang van de kleuren in de omgeving waar ze worden toegepast. Daarom geven we ook kleuradviezen op locatie. Onze kleurstyliste maakt een afgewogen advies na een bezoek aan uw woonhuis of bedrijfspand. Ze houdt hierbij rekening met de functie van de ruimte, het natuurlijke of kunstmatige licht, de aanwezige kleuren van meubels en vloeren, trends in kleuren en niet op de laatste plaats ‘uw smaak’.

Voor dit kleuradvies bij u thuis vragen wij een vergoeding van € 125,=.* Bij afname van de geadviseerde  verf en/of het behang t.w.v. € 200,00 krijgt u € 50,- retour op de adviesprijs. Bel of mail ons voor een afspraak of bezoek ons voor een kennismaking in onze winkel aan de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch.

* Dit bedrag is gebaseerd op een advies voor 1 tot maximaal 3 ruimtes, en u woonachtig bent binnen een straal van 10 km vanaf De Kleurenfabriek. Mocht u een kleuradvies willen voor een compleet woonhuis, dan maken we graag vooraf een offerte.

 Overigens kunnen wij ook een technisch advies verzorgen voor uw schilderwerk. Met name voor het buitenschilderwerk kan een grondige inspectie en een gedegen advies erg nuttig zijn. Met het verftechnische rapport dat u van ons ontvangt weet u zeker dat u het schilderwerk op de juiste manier aanpakt. En mocht u toch besluiten om het schilderwerk uit te besteden, dan kunt u met ons rapport offertes opvragen bij diverse schildersbedrijven. U weet dan zeker dat alle bedrijven een prijs opgeven op basis van dezelfde, noodzakelijk te verrichten, werkzaamheden.

De kosten voor de inspectie door onze verftechnische adviseur en het opstellen van het rapport bedragen € 100,=.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek