Nieuws van
De Kleurenfabriek

In 2015 zijn we gestart met de Kleurenfabriek. Afgelopen jaren heeft Monique Arts De Kleurenfabriek succesvol uitgebouwd tot dé plaats waar consumenten terecht kunnen voor deskundig advies op het gebied van verf, kleur en behang.

In de tussentijd is Monique ook een bekende geworden bij de klanten van de Groothandel Vink Verf. Met uitgekiende behang en kleuradviezen heeft ze samen met schildersbedrijven veel projecten succesvol afgerond.

Na 5 jaar is Monique toe aan een nieuwe stap. Natuurlijk blijft ze doen waar ze goed in is, nl. particulieren en bedrijven blij maken met maatwerk adviezen. Vanaf 1 november gaat ze zich echter vanuit een andere organisatie richten op de totale inrichting van woningen en bedrijfspanden. Eén aanspreekpunt voor het totale concept van idee tot uitvoering.

Monique draagt bij De Kleurenfabriek het stokje over aan Gwendolyn Robeerst. Gwendolyn is al bijna een jaar werkzaam bij De Kleurenfabriek en beschikt over een ruime ervaring opgedaan op het gebied van behang- en kleuradvies.

Overigens zal Monique nog regelmatig te gast zijn bij ons in Den Bosch. Want in de nieuwe functie gaat ze in haar adviezen intensief gebruik maken van onze behangcollectie en de muurverven en lakken van Azet. We wensen Monique ontzettend veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek