Kleurtrends volgens
De Kleurenfabriek

Wijzonol Trend Corner: laat je inspireren door de laatste kleurtrends

Ontdek de nieuwste colourmoods van onze trendwatchers: gespot op de internationale designbeurzen en catwalks en doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends in de Trend Corner van Wijzonol.

Wijzonol Trend Corner: Wonder Wereld

Van Wunderkammer naar wonder wereld: we verzamelen luxe materialen en rijke kleuren, die we samenbrengen in een retro sfeer. Seventies luxe komt samen met historische pracht in modern design. Barok gaat samen met minimalisme. Grote bloemstukken zorgen voor weloverwogen kleuraccenten en met rijke, fluweelzachte stoffen als velours en keramiek accessoires worden prachtige stillevens gecreëerd. Warme roodbruin en bordeaux kleuren krijgen een subtiele, moderne twist in combinatie met koel paars en lila. Daarnaast wordt dit kleurenpalet gecompleteerd met zachtgeel en okerbruin.

Wijzonol Trend Corner: Asian Blues

Mooi contrasterend: stoere industriële materialen als beton en metal naast het delicate van het Japans en Chinees porselein en dessins. Blauw is de verbindende factor in denim, indigo, Delfts blauw, maar ook voor blauwgroene tinten is er ruimte. Hand-crafted en gepolijste accessoires komen samen, net als koele en warme kleuren, lichte en donkere materialen en verbleekte en verzadigde tinten. Naast alle blauwtinten vind je in dit kleurenpalet ook een bruinoker, wit en natureltint.

Wijzonol Trend Corner: Jungle Vibes

De trend van groen in huis in de vorm van planten en grote bladeren op het behang is nog lang niet voorbij. Ons huis lijkt een hortus en appelleert aan de jungle. Tropisch en eclectisch. Groen geluk in verschillende tonen, helder en pastel, mat en fel. Nieuw is de invloed van geel en de aardse tonen van Noord Afrika of misschien wel de kruidige kleuren van de specerijen uit de Soukh. Qua meubels en accessoires kom je zowel moderne als industriële inrichtingen tegen. Of zelfs een mix daarvan.

Wijzonol Trend Corner: Zomer Zon

We hebben een grote behoefte aan licht. Letterlijk en figuurlijk. Het heldere licht van de zon op allerlei verschillende momenten van de dag van stralend geel tot warm oranje en rood. Dat geeft al gauw een Zuidelijke sfeer. Geel is al langer in opkomst en hier maken we er een statement van: geel heeft letterlijk een verlichtend effect. Ook een mooie accentkleur voor bij roomwitten, dan wordt het zonnig of juist goud. Naast de verschillende zonlichttinten en naturellen wordt deze kleurenkaart compleet gemaakt met een diep roodpaarse kleur en mooie, lichte roze en paarse pasteltinten.

 

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek