Deze top verfmerken
vindt u bij De Kleurenfabriek

Azet

Professionele lakken en muurverven die uitblinken in bescherming, verwerkingsgemak en duurzaamheid. Een populair merk in ons assortiment door de bewezen kwaliteit in combinatie met de gunstige prijs.

Amazona

Amazona krijtverf en kalkwas
Ecologische krijtverf op minerale basis, kalkwas en Colourwax voor een prachtige natuurlijke sfeer in je huis.

Stoopen en Meeûs

Sinds 1894 levert deze Belgische fabrikant pigmenten en mineralen. Kalkverf, Kalei en de prachtige pigmenten kunnen bij De Kleurenfabriek natuurlijk niet ontbreken.


Wijzonol

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. Wijzonol ontwikkelt verf, waarmee professionele schilders duurzame topkwaliteit kunnen leveren. Al bijna 100 jaar maken wij met veel passie en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken.


RIGO

Al 40 jaar maakt RIGO verfproducten van natuurlijke grondstoffen. RIGO is met haar uitgebreide assortiment natuurverven marktleider in Nederland.


Boonstoppel

Jarenlange ervaring vormt de basis voor hoogwaardig schilderwerk

Al meer dan 100 jaar staat de naam Boonstoppel Verf synoniem voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Boonstoppel Verf is geworteld in een traditie van kleurselectie en bescherming. Deze lange historie vormt de basis om goed in te kunnen spelen op hedendaagse eisen van de markt.

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek