Professionele verf

voor iedereen

Home

Wat is De Kleurenfabriek?

De nieuwste, meest uitgebreide en creatieve verfspeciaalzaak van ’s Hertogenbosch en omgeving heet ‘De Kleurenfabriek’. U vindt bij ons het grootste assortiment verf en behang. U profiteert van onze enorme verftechnische kennis. En De Kleurenfabriek is dé plaats waar u ideeën opdoet voor decoratie en kleur.

 

De kleurenfabriek is gevestigd in het pand van verfgroothandel ‘Vink Verf’ aan de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch - Zuid. Met een ‘shop in the shop’ hebben we een eigen unieke plaats waar kleur en decoratie de boventoon voeren. Maar tevens profiteren we van de kennis en de enorme voorraad die bij de verfgroothandel aanwezig is.

Een leuke bijkomstigheid is dat ’Vink Verf’ fabrikant is van muurverf. In het pand naast De Kleurenfabriek worden muurverven voor binnen en buiten geproduceerd. Vanzelfsprekend vindt u deze muurverven bij ons in de winkel. Misschien dat u binnenkort uw muren schildert met muurverf ‘made in Den Bosch’.

 

Hoewel wij graag werk maken van het adviseren van de juiste verfproducten en de mooiste kleurcombinaties, kunt u ook voor minder uitdagende zaken bij ons terecht. Een emmer muurverf, een lakrollertje of een liter terpentine? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij De Kleurenfabriek.

 

vorige

pagina

volgende

pagina