Professionele verf

voor iedereen

Deze top verfmerken vindt u bij

De Kleurenfabriek!

Professionele lakken en muurverven die uitblinken in bescherming, verwerkingsgemak en duurzaamheid. Een populair merk in ons assortiment door de bewezen kwaliteit in combinatie met de gunstige prijs

Een hoogwaardige aflak op basis van speciaal ontwikkeld alkydhars bindmiddel. Een belangrijke eigenschap van deze aflak het lange glansbehoud. Candor Hoogglanslak SB beschermt de ondergrond duurzaam en vele jaren tegen alle weersinvloeden.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Candor hoogglanslak SB

Een slijtvaste aflak op basis van een met PU versterkt alkydhars bindmiddel. Door de zeer goede vloeiing ontstaat een mooie zijdeglanzende afwerking. Candor Zijdeglans PU heeft een snelle droging ook bij lagere temperaturen.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Candor PU zijdeglans

Een slijtvaste aflak op basis van een met PU versterkt alkydhars bindmiddel. De lak laat zich zeer soepel verwerken wat resulteert in een fraai glanzend eindresultaat. Candor Glanslak PU heeft een snelle droging; ook bij lagere temperaturen.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Candor PU glanslak

Candor Grondlak Excellent

Een hoogwaardige grondlak op basis van gemodificeerde alkydhars. De grondlak heeft een uitstekende dekking en is vochtregulerend. Candor Grondlak Excellent is zeer weerbestendig en kan als 'overstaan' grondlak worden ingezet.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Een oplosmiddel houdende, sneldrogende primer op basis van een alkydhars bindmiddel. Deze hecht uitstekend op vrijwel alle ondergronden, heeft een zeer goede vloeiing en is uitstekend schuurbaar.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Candor Multiprimer

Hoogwaardige muurverf voor buiten met een uitzonderlijk groot ademend vermogen. Het bindmiddel is een gesilaniseerde acrylaatdispersie die na droging een weerbestendige siliconenhars vormt. De muurverf is zeer hydrofoob (waterafstotend) maar laat waterdamp zeer goed door. Bladderen van de verflaag is daardoor nagenoeg ondenkbaar. Zeer geschikt voor o.a. gevelisolatiesystemen en historische panden. Verkrijgbaar in lichte kleuren.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Azet Pictormat

 

Hoogwaardige gevelcoating voor buiten en binnen o.b.v. een 100% reinacrylaat bindmiddel. Zeer duurzaam, ademend, onverzeepbaar, elastisch en zijdemat. Wordt ook vaak binnen toegepast als goed reinigbare decoratieve afwerking op b.v. glasweefsel.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Azet Cryl

Superieure kwaliteit matte muurverf voor binnen. Uitstekende dekking (in één laag) en schrobvast. U vindt waarschijnlijk geen betere één-dekker voor deze prijs.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Azet Coat

Deze matte muurverf vertraagt het (opnieuw) ontstaan van zwarte aanslag in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en/of te weinig ventilatie zoals badkamers en keukens. De muurverf heeft een bijzonder goede dekking en is schrobvast.

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Azet Coat Sanitair

Waterverdunbare isolerende muurverf voor binnen. Uitstekend resultaat op extreem vervuilde ondergronden; ook door nicotine. Sublieme dekking. Minder dan 1% oplosmiddel!

Kijk ook op www.azetverf.nl

 

Azet Aqua Inova

Super reinigbare muurverf! Zelfs de meest vervelende vlekken kunt u verwijderen zonder dat er glanzende plekken ontstaan. Super dekkend en prachtig mat.

Kijk ook op www.azetverf.nl

Azet Continu Clean

vorige

pagina

volgende

pagina

Hier vindt u

De Kleurenfabriek

Zoekt u contact met

De Kleurenfabriek?

Parkeren kunt u direct voor de deur. Er is een ruime parkeerplaats waar u helemaal gratis kunt parkeren.

Openingstijden

De Kleurenfabriek

Openingstijden:

maandag 09.00-18.00 uur

dinsdag 09.00-18.00 uur

woensdag 09.00-18.00 uur

donderdag 09.00-18.00 uur

vrijdag 09.00-18.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur

© 2015  De Kleurenfabriek. Alle rechten voorbehouden.