Professionele verf

voor iedereen

Deze top verfmerken vindt u bij

De Kleurenfabriek!

Al 40 jaar maakt Aquamaryn verfproducten van natuurlijke grondstoffen. Grondstoffen die keer op keer geoogst kunnen worden en waarvan de bron niet uitgeput zal raken zodat we ook op lange termijn kunnen blijven beschikken over deze grondstoffen. Aquamaryn is met haar uitgebreide assortiment natuurverven marktleider in Nederland.

Linolux aflak glans

LINOLUX aflak glans (voorheen Aqualin) is een watergedragen lijnolie aflak met een mooie glans voor binnen en buiten. Ook te gebruiken als ‘één-pot-systeemverf ’ (grondverf en aflak in één). Met een prima standvermogen en blijvende elasticiteit. Uitstekende dekkracht en een aangenaam glad oppervlak. Vochtregulerend en houtvoedend. Deze watergedragen natuurverf verwerkt even soepel en prettig als een klassieke standverf en ruikt bovendien aangenaam.

Toplin aflak glans

TOPLIN aflak glans is gemaakt van lijnolie-standolie, veresterde oliën en de beste pigmenten..

TOPLIN aflak glans kenmerkt zich in het bijzonder door een prima standvermogen, een mooie strakke vloeiing, een prachtige bolle glans, goede dekking en een uitstekende buitenduurzaamheid. Vrijwel elke kleur is leverbaar via ons kleurenmengsysteem.

 

TOPLIN grondverf is gemaakt van lijnolie-standolie, veresterde oliën en de beste vulstoffen. De ideale natuurverf voor regulier vastgoedonderhoud.

TOPLIN grondverf kenmerkt zich in het bijzonder door een prima standvermogen, een mooie strakke vloeiing en een goede dekking.

 

Toplin grondverf

Maril is een watergedragen matte, schrobvaste en niet-giftige muurverf voor binnen. Gebaseerd op zuivere natuurlijke in water geëmulgeerde oliën. Leverbaar in vrijwel alle kleuren. Ademend en niet statisch oplaadbaar. Vrij van oplosmiddelen voor een gezond binnenklimaat.

Maril

vorige

pagina

volgende

pagina