Nieuws van

De Kleurenfabriek

Heb je twee linkerhanden? No problemo. Ook jij kunt binnen no time je huis opfrissen en meubels een tweede leven geven. Hoe? Met Amazona krijtverf! Deze verf zorgt voor een supermatte uitstraling en is zeer eco friendly.

 

Matter dan mat

Kleurstyliste Monique Arts vertelt: ”In élk huis en ieder interieur kun je de Amazona krijtverf toepassen. Deze verf geeft een enorm matte uitstraling en is vele malen matter dan muurverf. Ook is de verf helemaal ecologisch, zelfs de verpakking is recyclebaar. Krijtverf is zo tof omdat je het letterlijk óveral op kunt zetten. Deze verf kun je gebruiken om je bloempot of radiator op te leuken en je kunt ‘m op hout zetten – het hecht overal op. Je kunt vervolgens zelf kiezen hoe je ze af wil werken, je kunt kiezen voor een blanke finish maar er zijn ook veel verschillende kleuren boenwasjes. De opties zijn eindeloos!”

 

Snel resultaat

Heb je na bovenstaande voorbeelden zin gekregen in een restyling maar geen trek in een project dat meerdere dagen in beslag neemt? Met de krijtverf van Amazona schilder je muren, inclusief stucwerk of behang, vaak in één keer over. Voorbehandelen is niet nodig. En omdat de verf niet ruikt of schadelijk is, kun je prima meteen in je woonkamer aan de slag. Verfspetters poets je gemakkelijk weg met water en de lege verfemmer mag gewoon in de prullenbak. Makkelijker dan dit gaat het niet worden!

 

Op bezoek

bij De Kleurenfabriek

De Kleurenfabriek

J. van Maerlantstraat 86

5216 JM  ‘s-Hertogenbosch

T 073 203 21 20

info@de-kleurenfabriek.nl

I   www.de-kleurenfabriek.nl

Parkeren kunt u direct voor de deur. Er is een ruime parkeerplaats waar u helemaal gratis kunt parkeren.

Openingstijden:

maandag 09.00-18.00 uur

dinsdag 09.00-18.00 uur

woensdag 09.00-18.00 uur

donderdag 09.00-18.00 uur

vrijdag 09.00-18.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur

 

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek