Professionele verf

voor iedereen

Kleuradvies

Kleuradvies aan huis

Uit eindelijk gaat het bij kleuradvies om de samenhang van de kleuren in de omgeving waar ze worden toegepast. Daarom geven we ook kleuradviezen op locatie. Onze kleurstyliste maakt een afgewogen advies na een bezoek aan uw woonhuis of bedrijfspand. Ze houdt hierbij rekening met de functie van de ruimte, het natuurlijke of kunstmatige licht, de aanwezige kleuren van meubels en vloeren, trens in kleuren en niet op de laatste plaats ‘uw smaak’.

 

Voor dit kleuradvies bij u thuis vragen wij een vergoeding van € 75,=*. Als u vervolgens verfproducten aanschaft ontvangt u € 50,= van deze kosten terug. Zo kost een kleuradvies aan huis u nog slechts € 25,=. Bel of mail ons voor een afspraak of bezoek ons voor een kennismaking in onze winkel aan de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch.

 

*Dit bedrag is gebaseerd op een advies voor 1 tot maximaal 3 ruimtes. Mocht u een kleuradvies willen voor een compleet woonhuis, dan maken graag vooraf een offerte.

 

Overigens kunnen wij ook een technisch advies verzorgen voor uw schilderwerk. Met name voor het buitenschilderwerk kan een grondige inspectie en een gedegen advies erg nuttig zijn. Met het verftechnische rapport dat u van ons ontvangt weet u zeker dat u het schilderwerk op de juiste manier aanpakt. En mocht u toch besluiten om het schilderwerk uit te besteden, dan kunt u met ons rapport offertes opvragen bij diverse schildersbedrijven. U weet dan zeker dat alle bedrijven een prijs opgeven op basis van dezelfde, noodzakelijk te verrichten, werkzaamheden.

De kosten voor de inspectie door onze verftechnische adviseur en het opstellen van het rapport bedragen € 100,= waarvan u € 50,= retour ontvangt bij aankoop van de verf.

vorige

pagina

volgende

pagina