Wat is

De Kleurenfabriek?

De nieuwste, meest uitgebreide en creatieve verfspeciaalzaak van ’s Hertogenbosch en omgeving heet ‘De Kleurenfabriek’. U vindt bij ons het grootste assortiment verf en behang. U profiteert van onze enorme verftechnische kennis. En De Kleurenfabriek is dé plaats waar u ideeën opdoet voor decoratie en kleur.

 

De kleurenfabriek is gevestigd in het pand van verfgroothandel ‘Vink Verf’ aan de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch - Zuid. Met een ‘shop in the shop’ hebben we een eigen unieke plaats waar kleur en decoratie de boventoon voeren. Maar tevens profiteren we van de kennis en de enorme voorraad die bij de verfgroothandel aanwezig is.

De beste winkel voor

verf en behang

 

De doelstelling van De Kleurenfabriek is om de beste winkel te zijn voor verf en behang. Dat lukt natuurlijk alleen maar door specialisatie. Bij ons vindt u daarom geen gordijnstof of rolgordijntjes. Wij beperken ons tot waar we goed in zijn, Nederlands verf en behang.

Maar op dit gebied bent u bij De Kleurenfabriek dan ook aan het juiste adres.

Het moet raar lopen wanneer wij uw vragen over verf en behang niet kunnen beantwoorden.

Specialist in

verf- en behangadvies

 

Verf en behang zijn op veel plaatsen te koop. Maar een vakkundig en betrouwbaar advies is lastiger te vinden. Toch is een goed advies dé basis om iedere verf en behangklus tot een succes te maken. De juiste productkeuze, een goede werkinstructie en samenhang in kleur en dessins. Al deze aspecten zijn van belang om tot een goed eindresultaat te komen.

 

Bij De Kleurenfabriek hebben we de kennis en de tijd om samen met u de juiste keuzes te maken. Vrijblijvend en kosteloos bij ons in de winkel of tegen een kleine vergoeding bij u thuis.

Op bezoek

bij De Kleurenfabriek

De Kleurenfabriek

J. van Maerlantstraat 86

5216 JM  ‘s-Hertogenbosch

T 073 203 21 20

info@de-kleurenfabriek.nl

I   www.de-kleurenfabriek.nl

Parkeren kunt u direct voor de deur. Er is een ruime parkeerplaats waar u helemaal gratis kunt parkeren.

Openingstijden:

maandag 09.00-18.00 uur

dinsdag 09.00-18.00 uur

woensdag 09.00-18.00 uur

donderdag 09.00-18.00 uur

vrijdag 09.00-18.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek