Professionele verf

voor iedereen

Home

De beste winkel voor verf en behang

De doelstelling van De Kleurenfabriek is om de beste winkel te zijn voor verf en behang. Dat lukt natuurlijk alleen maar door specialisatie. Bij ons vindt u daarom geen gordijnstof of rolgordijntjes. Wij beperken ons tot waar we goed in zijn, nl. verf en behang. Maar op dit gebied bent u bij De Kleurenfabriek dan ook aan het juiste adres.

Het moet raar lopen wanneer wij uw vragen over verf en behang niet kunnen beantwoorden.

 

We hebben een enorm assortiment professionele lakken waarmee u, met behulp van onze werkinstructie, uw huis weer jarenlang beschermt en natuurlijk verfraait. Met vijf computergestuurde kleurmengsystemen zijn wij altijd in staat de muurverf en lak in de juiste kleur te maken.

 

Ook voor meer exclusieve en decoratieve verfproducten is De Kleurenfabriek het aangewezen adres. Kijk maar eens onder de tab ‘verf’ voor de fabrikanten die wij vertegenwoordigen. U vindt hier diverse merken kalei, kalkverf, krijtverf, kalkwas, extra matte muurverf, milieu minder belastende verf op basis van lijnolie, etc.

En onder de tab ‘behang’ treft u een topcollectie aan van onder andere Arte, Hookedonwalls, Eijffinger, Voca, etc.

 

Kortom, De Kleurenfabriek is de meest uitgebreide verf en behangzaak van Den Bosch en omstreken. En hopelijk vindt u ons na het eerste bezoek ook de beste …

vorige

pagina

volgende

pagina