De Kleurenfabriek collectie

top behang

Eijffinger

 

Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. De verkoop van behang voort de boventoon.Zij leveren een goede service, kwaliteit en unieke dessins. De collectie die de Kleurenfabriek van Eijffinger voert is enorm gevarieerd.

Arte

 

Arte heeft voor iedere smaak een brede keus aan verfijnde producten. Arte muurbekledingen creëren behaaglijkheid en elegantie. Arte staat voor ultieme verfijning in muurbekleding.

Esta

 

Onze behangcollecties worden samengesteld volgens de laatste trends waardoor jij verzekerd bent van altijd hippe wanddecoratie.

A.S. Création

 

A.S. Création is een van de leidende Europese behangfabrikanten. Met onze actuelen collecties bieden we onze klanten altijd de nieuwste trends - van traditioneel behang tot fotobehang.

BN Wallcoverings

 

BN International is een bedrijf met een eigen karakter, een eigen visie en met lef. Nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht.

Behang Expresse

 

Behangexpresse heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden.

 

Hooked On Walls

 

Op zoek naar iets dat echt verrast? De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter je laten? Stop met zoeken, met Hookedonwalls ben je aan het juiste adres.

Noordwand

 

De collecties die wij aanbieden zijn door Noordwand in samenwerking met verschillende behangleveranciers samengesteld.

Origin - luxury wallcoverings

 

De specifieke Origin-look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Op bezoek

bij De Kleurenfabriek

De Kleurenfabriek

J. van Maerlantstraat 86

5216 JM  ‘s-Hertogenbosch

T 073 203 21 20

info@de-kleurenfabriek.nl

I   www.de-kleurenfabriek.nl

Parkeren kunt u direct voor de deur. Er is een ruime parkeerplaats waar u helemaal gratis kunt parkeren.

Openingstijden:

maandag 09.00-18.00 uur

dinsdag 09.00-18.00 uur

woensdag 09.00-18.00 uur

donderdag 09.00-18.00 uur

vrijdag 09.00-18.00 uur

zaterdag 09.00-16.00 uur

Disclaimer - Algemene voorwaarden - © 2018 De Kleurenfabriek